!خلّي الكلاب تنبح

الخط يبقى زماناً # وصاحب الخط مدفونا

Thursday, December 20, 2012

Final IIUM OPEN DEBATE



Alahamdulillah, lega rasanya sudah habis program. Kalau tak hari-hari nak memikirkan pasal benda ni.
Dan tak sangka juga dapat masuk Final! Ingatkan sampai Quarter Final je. Tahniah buat teamate saya, Redha, Farhana dan Sarah. Really bangga dapat teamate yang sanggup meluangkan masa untuk berbincang sampai malam. Walaupun last minute sampai juga ke Final. Alhamdulillah .... :)

Sampai ke Final, berjumapa dengan team yang hebat! Nuzul,Sabirah dan Badrul Aini. Walaupun tewas di tangan mereka, aku berasa puas denagn pertandingan ini. Dapat RM 250.00. Jadilah kan, seorang dapat RM 62.50 $$ ... Huhuu.


\






Pasukan TEAM A
Badrul Aini|Sabirah|Nuzul 




Barisan Hakim: Dr.Yasir,Prof Majdi,Ust Ibrahim


**Badrul Aini



Team A vs Team C




*Redha yang semangat



*Nuzul, Pendebat terbaik












**Suka gambar ni.|Nuzul n Sabirah



*Badrul Aini bersama duitnya :P






Free Template Blogger collection template Hot Deals SEO