!خلّي الكلاب تنبح

الخط يبقى زماناً # وصاحب الخط مدفونا

Wednesday, August 31, 2011

Salam Aidilfitri 1423 H



Assalamu3alaykum..

Kepada semua pembaca blog ,

Dengan rasa rendah diri nya, Saya,

MOHD FIRDAUS BIN MAHZAN


Mengucapkan ,

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
MAAF ZAHIR DAN BATIN 1432 H


Buat keluarga, sanak saudara,sahabat handai dan yang mengenali diri ini,
saya ingin memohon kemaafan dari hujung rambut sampai ke hujung kaki..
Tahun ni tak dapat bersama beraya di Malaysia..
InsyaAllah raya ke 4 saya akan pulang ke Malaysia...



Salam rindu dari perantauan,
Firdaus,
Doha, Qatar


Free Template Blogger collection template Hot Deals SEO

Monday, August 29, 2011

Warm up!



Assalamu3laykum...
Rasanya lama benar saya tidak menjenguk blog ini...

minta maaf la..
saya begitu sibuk sampai terlupa nak update blog ni...

naa sekarang blog saya bertukar wajah baru..hehe
kalau perasan la...bukan apa rimas dengan template blog yang lama ..
ntah hape2 nth...

harap semua boleh terima lah template baru saya ni ye..hihi,

okey sebenarnarnya banyak benda yang saya nak kongsi .
terutama time saya belajar di Morocco selama 3 bulan..
dan sempat berpuasa selama 4 hari di sana..

dan sekarang, saya berada di Qatar, sebenarnya dah kena balik Malysia, sebab visa Morocco dah habis. dapat 3 bulan. Saya apply dulu kat Malaysia 4 bulan, dan renew visa sebulan kat Morocco....
tengok2 tak boleh nak renew tue. kalau tak, saya sekarang ni kat Morocco laaa sampai Raya..


Yang terjadinya ke Qatar ni sebab kebetulan naik Qatar Airways,,huhu
itulah yang buat stop over sebulan tue...menggantikan tempat di Morocco..
tak nak lah balik Malaysia awal2 kan kan..hehe

hmm sekejap je rasanya masa berlalu..
rasa macam semalam berpuasa kan..
sekarang sudah Ramadhan yang ke 29..

terlalu cepat bagi saya....hmm 
mungkin banyak travel kot di bulan Ramadhan ni, itu lah yang macam tak rasa berpuasa tue..

hmmm..apa apa pun saya harapkan ganjaran dan pahala dari Allah untuk kita semua..
Semoga semua amalan kebajikan yang kita kerjakan di bulan yang mulia ini diterima oleh Allah..

dan bersiap sedia untuk ke bulan syawal dimana kita keluar seperti bayi yang baru lahir..
Semoga Allah mengampunkan dosa dosa kita...
Ameenn..

Salam ,



Free Template Blogger collection template Hot Deals SEO