!خلّي الكلاب تنبح

الخط يبقى زماناً # وصاحب الخط مدفونا

Wednesday, December 28, 2011

Final Exam



Assalamualaykum everybody..

Minggu ni memang minggu sibuk bagi aku sebagai seorang student di UIA nih .. 
Final Exam around de corner . . ..


Harap2 sem ni ada lah peningkatannya .
Mohon doanya teman-teman. . n_n
Allahul Mustaan .  . ~


Next Paper : Arabic Lexicography , 3.00pm . .



Free Template Blogger collection template Hot Deals SEO

Friday, December 16, 2011

OH Palapes uDara . . .




Belek-belek laptop ni terjumpa pulak gambar ni.
Oh PALAPES ...

teringat zaman2 itu . . .

menyesal resign ... ??

ok bye.


sssss: Cari la gambar aku kat situ ... :D


Free Template Blogger collection template Hot Deals SEO

Tak Mandi ??



Salam...

Haha ..! Hari ni memang hari yang tak boleh lupa dalm sejarah . .
Malam tadi memang tidur lewat.. nak kata lewat,  lewat jugak laaa. Pukul 2 pagi..


Padahal esok nak exam Tilawah. Dah lah xde buku nak baca.. Memang tawakkal je lah esok . ..


Exam pukul 8.30 pagi. Memang aku rasa x bangun la kot.. Memang susah giler nak bangun pagi pagi. Sebab kelas memang pukul 10 setiap hari.Kecuali hari Selasa dgn Khamis pukul 9. Itu pon slalu miss, x datang.. Kalau datang pon lewat. . .




oK, nak dijadikan cerita. malam tu memang dah berazam nak bangun awal, sebab exam start pukul 8.30..
Alhamdulillah... bangun pukul 7.oo . . sejarah di uia bangun pkul 7.. boleh dibilang dengan jari kalau bangun awal ..  Itu pon nasib baik mama kol.. kalau x, memang tak bangun la jawabnyeeee..


ok..lepas solat Subuh, berniat nak baca buku la sikit, sebab malam tadi tak habis baca lagi...


tup tup........ tertidur koootttt!!! sammmmmmpaiii pukul 9 . . .
Ya Allah..! memang cuak gilerr.. tak kan nak miss exam kot. .???


terus pergi bilik air, gosok gigi. ..


nak mandi memang tak sempat laa...
aku mandi dah la sejam......(yeke sejam..? ke, lebih....??)


hahhaa...tanpa berfikir panjang, tak payah mandi, n terus berlari pergi exam... Nasib baik laaaaaaa boleh ambil exam....Tilawah je kot.... lewat pon lewat la....yang penting ambil...


Memang first time pergi kelas x tak mandi . . .


besttt koott!!!


Jumuah Mubarakah to all. . .  ~




k bye :P

** Apalah nasib aku hari ni .. 


Free Template Blogger collection template Hot Deals SEO

Thursday, December 8, 2011

~ stress!




aku stresss!!!

sebab . . ...  . . .




NAHU .!!

BYE!



Free Template Blogger collection template Hot Deals SEO

Monday, December 5, 2011

Ombak Rindu~






Tuhan tolong lembutkan hati dia
Untuk terima ku seadanya
Kerna ku tak sanggup
Kerna ku tak mampu
Hidup tanpa dia di sisi ku

Tuhan aku tahu banyak dosa ku
Hanya ingat Kamu kala duka ku
Namun hanya Kamu yang mampu membuka
Pintu hatinya untuk cintaku

Malam kau bawalah rinduku
Untuk dirinya yang jauh dari ku
Agar dia tidak kesepian
Selalu rasa ada cinta agung


Hujan bawa air mata ku
Yang mengalir membasuh luka ku
Agar dia tahu ku terseksa
Tanpa cinta dia di hatiku

Hanya mampu berserah
Moga cahaya tiba nanti

Tuhan tolong lembutkan hati dia
Untuk terima ku seadanya

Kerna ku tak sanggup
Kerna ku tak mampu
Hidup tanpa dia di sisi ku…

uuu…uuu..




Free Template Blogger collection template Hot Deals SEO