!خلّي الكلاب تنبح

الخط يبقى زماناً # وصاحب الخط مدفونا

Thursday, June 28, 2012

Arabic Syntax III



Assalamualaykum jami3an ~

Sudah 3 hari semester 3 bermula di Taman Ilmu dan Budi ni. Dan first time ambil short sem kat UIA nih. Hmm Alhamdulillah dapat add 3 subjek, (banyaknya 3) .hihi

Walaupun banyak halangan dan dugaan semasa nak add subjek, Alhamdulillah... Allah mudahkan urusan aku. hmm antara subjek yang aku ambil time short sem ni adalah Nahu 3, which is quite strong to learn. And I'm not aspect to take this semester since Dr.Solehah teaching. But suddenly, Nama Dr.Solehah had changed to Dr. Wahab . . . .  What the surprise!

Hahah, memang ini yang aku nantikan selama ini, nak mengelak dari Dr.Solehah yang ajar. tup tuppp.... Dr Wahab yang ajar short sem ni... hihi, memang rezeki aku la kan..

So far .. ok lahh , xdela ramai sangat dalam kelas aku tue. Ada 5 lagi kosong time add  subjek ni. Mungkin ramai yang dah ambil subjek ni kot..



Anyway.. Alhamdulillah, sampai jugak ke Nahu 3 hari ini. And memang  x sangka boleh seawal ini. Since Nahu 1 repeat kott (oooppssssssss!!) 



btw, Semoga Allah memberi kekuatan dan kesabaran yang tinggi untuk menghadapi short sem ini.
 3 hours ok!

Salam Sya'ban untuk semua~
bye.
 كتاب المقرر شرح ابن عقيل للنحو الثالث بهذه الجامعة *


Free Template Blogger collection template Hot Deals SEO

Wednesday, June 13, 2012

Congrates my siss !!



Assalamualaykum . . . 

Tahniah buat kakak saya yang telah menamatkan pengajiannya di MSU dalam bidang Teknologi Makmal Perubatan . .

Semoga terus cemerlang sis !







:)



Free Template Blogger collection template Hot Deals SEO