!خلّي الكلاب تنبح

الخط يبقى زماناً # وصاحب الخط مدفونا

Monday, October 21, 2013

Tahniah Shabat !



Assalamualaikum,

Baru- baru ni roomate aku telah mendirikan rumah tangga. Alhamdulillah dengan sekali lafaz sah bergelar suami kepada pasangannya dari Singapura.

"Maka menangislah wanita-wanita Malaya" . . hehe

Tahniah saya ucapkan ! Semoga bahagia hingga ke syurga.

Doakan aku juga ! :)
Amirul dan pasangannya, Khairunnisa
Sama cocok, sama padan. Bagai pinang tak boleh di belah :)

بارك الله لكما وجمع بينكما في خير 

****

video akad nikah ~
stop atau pause lagu di atas untuk mendengar :)
video


Lagu ni khas untuk awak ! :)




Free Template Blogger collection template Hot Deals SEO

Jejak terakhir- Maybe ?



Sejak akhir- akhir ni asyik terfikir apakah yang akan berlaku 5 tau 10 tahun akan datang. Terutama selepas grad nanti yang tinggal beberapa bulan sahaja lagi. Sekarang bulan 10 ! Then, November, Disember dan January 2014 !

Ohh. apakah aku mendapat pekerjaan ? Nak sambung Master lama lagi lah pulak open application. UIA ! I will miss you !

*Gambar dari IIUM Online #Masjid UIA








Free Template Blogger collection template Hot Deals SEO

Saturday, October 19, 2013

صباح الفول








Free Template Blogger collection template Hot Deals SEO

Thursday, October 3, 2013

Dream




how to be a good writer ?


Free Template Blogger collection template Hot Deals SEO