!خلّي الكلاب تنبح

الخط يبقى زماناً # وصاحب الخط مدفونا

Friday, December 10, 2010

Entry baru lorh.. ;)




Salam pembuka bicara...

hmmm lame btol la x update2 blog nih..
malas bebeno rasa nya nak menaipp....hehee

rasa nak delete blog ni pon ade gak....hua3....

bukan ape, cume xde idea nak tulis ape...asyik2 copy and paste je info2 dlm blog2 orang lain nih..
hahaa...boley macam tue pulak ye... plagiarism nihh.....


xpe la yang penting ade entry...hohooo..

tak ade ape yang nak cakap apee, just nak gtaw.. skrang ni tengah latihan Berterusan ataupun Latihan Lanjutan PALAPES,,,,

tapi buat kat dalam UIA jer...
hmmm no komen la pasal training nih...

macam biasellaa sendi2 dan otot aku dah semakin sengal....

high skin preassure....
high face preassure....
high heart preassure...
high muscle preassure........
high tendon preassure........

kira nya semua la preassure......grrrrrrr....


nasib baik tak high blood preassure jerr.....huhuu.

latihan ni juz 5 hari je,,,sebelum masuk sem 2.....sampai hari Ahad 12 hb ni....

13hb nie da masuk sem baru...
so azam pon kene la baru jugak kan....
hihii..

hope this semester akan better la dri sem 1 ni,,,hmmm

hmmm,,cakap banyak pon tak guna..aku pon da mengantok..baru habis training..
dalam kepenatan ni pon mampu jugak aku main taip2 ...

hehee... pape pon hope u guys enjoy this blog...
walaupon ,mcm over kan...
hahaa...

x berminat pon nak ber blog2 nih...



Novel sekarang yang aku sedang bace,,,
lagi lebih kurang tinggal 100 muka surat lagi....




hmm,, okey laaa....
mata ni sangat3 dah kuyu..
xde idea nak tulis ape...

kalau mengarut2 maaf la yeea..

ok bayy..
luv u all..........!! mmmuahxxx!!


m0od : letih, plus otot semakin menegang........tettt..!




Free Template Blogger collection template Hot Deals SEO