!خلّي الكلاب تنبح

الخط يبقى زماناً # وصاحب الخط مدفونا

Thursday, November 11, 2010

..BeAkHiRnYa sEm 1 2010/2011..




Alhamdulillahi Robbil 'Alamin...
Aku bersyukur ke Hadhrat Allah S.W.T kerana diberikan kesempatan untuk menulis..

Alhamdulillah sesi pembelajaran untuk sem 1 ni telah pun berakhir dengan peperiksaan akhir semester subjek Introduction to Mass Communication..
Alhamdulillah 5 kertas telah pun terjawab..
tinggal tunggu keputusan.. Harap2 keputusan sem pertama ni memuaskan la....
m0hon doanya.....~~

Cuti ni tak rancang nak buat ape...
sebab cuti ni pon berapa hari je..0rang lain cuti dekat sebulan, aku cuti seminngu je....sedih la jugak....hehe..
tapi nak buat mcmana kan...

aku ade training debate 25 hb smpai bukak sem 2 ni....sebab ad Royal Debate bukak sem ni...kat UTHM, JOHor..
training PALAPES pon ade jugak... seminggu sebelum buka sem 2 ni..
hmmm....terpaksa lah aku tinggal sorang2 bertemankan jin2 kat mahallah Salahuddin yang sangat dekat t0oo..... hmm tak pe lahh demi debat ni, aku sanggup buat ape saje...hohoo..

x saba pulak rasenye nak training.... kalu x dapat main untuk Royal debate ni pon tak pe lah.. training ni pon dah cukup buat aku.. kalau terpilih main pon Syukur la....tapi First year ni aku x nak la wakil UIA ni dlu...rase mentah lagi pon ade..v0cab pon kurengg....hehee....
tapi kalau terpilih, i'll do the best..!

sebut fasal PALAPES ni...had0ooii... x taw la nak ng0mong ape lg....
rase dah xde feel nak j0in PALAPES..rase nak undur diri pon ade jugak,
nak tumpukan pade debate je...tapi sayang jugak nak tinggalkan,..
kalau ku pilih kedua-duanya, rase x mampu pulak...
hmmmm x tawu la , dlm dilemma skarang nih...
aku dah pergi markas, jumpa kapten Mas, untuk mengundur diri,,,,,

siap buat sesi kaunseling lagi tuu...
nnt akan di panggil untuk kali kedua...
harap2 permohonan aku untuk keluar diluluskan laa..hohoo..
aku serahkan semuanya pada kapten la..
kalau kapten kata boleh, aku terpaksa la undur diri or keluar PALAPES ni,,,,kalau x bagi... hmmmm panjang pulak ceritanya...aku terpaksa lah mencekalkan diri ni untuk terus bertahan dalam Anggota PALAPES UIAM nih.....T_T

Tak pelah..mungkin ada hikmah yang kita tak nampak..Allah menyediakan yang terbaik untuk hamba-hambanya...

m0od: MERDEKA..!!



Nak tidur puas2..^^


Free Template Blogger collection template Hot Deals SEO

2 komentar:

sabar lah... ape kate kow buat solat istikharah ke... mntak petunjuk dri Allah. bukan ke itu lebih baik????
 
sabar lah... ape kate kow buat solat istikharah ke... mntak petunjuk dri Allah. bukan ke itu lebih baik????