!خلّي الكلاب تنبح

الخط يبقى زماناً # وصاحب الخط مدفونا

Monday, March 25, 2013

March 2013



 Dalam bulan March ni asyik berjalan je. Macam takde exam, kelas, dan sebagainya. Hahaa, mcam anak orang kaya je asyik berjalan. Siap sampai stay-up kat luar, tak balik UIA. Takut kena tahan dengan pak guard sebab balik lewat. Anyway, korang semua memang best, sekepala, havoc !

Enjoy the pictures yea! Walaupun x seberapa. Maklumlah tangkap guna handphone samsung yang murah jee.. Nanti kita beli DSLR la yepp ~


1) i-city , Snow Walk, Shah Alam


















Perjalanan ni memang tak dirancang kan?? Tahu-tahu dah sampai Shah Alam. Time ni tidur kat Danau Kota kan?? Hahaa


2) Genting Highlands

Ok, Time nak pergi Genting ni rancang last minutes, tapi jadi jugak kan? haha. Pergi malam dengan harapan dapat main Roller coster yang outdoor punye. Sampai-sampai je dah tutup. Dapat main yang indoor punye. Tapi macam hampeh ! =='  Nasib baik 8 ringgit je.. . Btw, memang enjoyy laahh.. Time ni stay-up dekat Tasik Titiwangsa sampai subuh (: huhuu.


















3) AQUARIA @KLCC

Aquaria ni baru minggu lepas pergi. Time ni lah tengah cuti sem. So, pergi 3 orang je, dengan Abang Man. Nasib baik abang Man ada, kalau x pergi 2 orang je dengan Amali. Tak rugi lah masuk sini. Dapat tengok ikan secara live! Dari sekecil-kecil ikan sampailah sebesar-besar ikan. Ikan jaws pun ada ! besar gilerrr . huhuu. Kalu ada kawan-kawan saya kat luar tue nak pergi sini, kena bawak Matric card taw! dapat diskaun harga student. RM 30.  :) Tunjuk je Matric card tu.  Kalau tak, kene charge 38 ringgit lah..harga adult. Rugi taw 8 ringgit tu.. huhu.

Malam tu kebetulan ada konsert Twin Tower Alive 2013. Apa lagi, melepak la tengok konsert lepas pergi Aquaria. Perghhh artis jemputan boleh tahan ! Backstreet boys dengan 2NE1 dari  Korea ! Memang cuci mata lah tengok gadis dari Korea tu berjoget. huhu. Konsert tu habis 2 pagi. Tapi teng
ok sampai pukul 11 je. Takut balik lewat x boleh nak masuk UIA pulak. Kali ni tak stay-up kat luar.. huhuu
































**THE END**
 ________________________________________________________________________________



  "Bismillahhirrahmannirrahim. Ya Allah, peliharalah hubungan persahabatan kami ini dan lindungilah daripada hasutan syaitan yang sentiasa ingin memecah belahkan umat dah silaturrahim. Amin" :)







Free Template Blogger collection template Hot Deals SEO